Laura Amantova džeza kvartets un soliste Rūta Dūduma-Ķirse piedāvā jaunu koncertprogrammu “Nu tad gāžam!”, kuru būs iespējams noklausīties ceturtdien, 7.septembrī plkst.19.00 Kuldīgas kultūras centrā un piektdien, 8.septembrī plkst. 19.00 Valkas pilsētas kultūras namā.
Laura Amantova džeza kvartets: Lauris Amantovs (trombons), Viktors Ritovs (taustiņinstrumenti), Andris Grunte (kontrabass), Artis Orubs (sitaminstrumenti).
Divi vadošie Latvijas džeza pianisti – Madars Kalniņš un Viktors Ritovs – sagatavojuši jaundarbu ciklu Laura Amantova džeza kvartetam. “Nu tad gāžam”, “Liekam bēdas malā”, “Vakara pārdomas”, “Bruģis lietū”, “Katram savs” ir tikai daži no skaņdarbiem, kas iekļauti jaunajā programmā. Madara kompozīcijas raksturo smalka, izturēta stila izjūta, skaidrs vēstījums, moderns, savdabīgs un vienlaicīgi arī ļoti latvisks skanējumu. Arī Viktors pazīstams kā ļoti savdabīgs komponists un īpaši pieprasīts aranžētājs, kas izceļas ar muzikālu inteliģenci, ļoti izsvērtu un elegantu spēli, tajā pat laikā ļoti virtuozu un meistarīgu.
Kvartets pašreizējā sastāvā spēlē kopš 2003.gada, un viņu sniegumu var raksturot īsi – izcilu sava instrumenta džeza spēles meistaru visaugstākā līmenī profesionāli izpildīta džeza mūzika. Koncertos piedalīsies arī vokāliste Rūta Dūduma-Ķirse.
Programma tapusi ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Ieeja: 10,00 EUR
Biļetes “Biļešu Paradīzē” un Kuldīgas kultūras centra kasē.
Novadnieka biļete līdz 28. augustam tikai KKC kasē 5,00 EUR
Atpakaļ uz jaunumiem