Ziemassvētki ir mīlestības, gaišu domu un brīnuma gaidīšanas laiks, kad daba izdzīvo vistumšāko nakti, lai atkal dotu ceļu gaismai. Kamerkoris „Rāte“ (diriģents Andis Groza) un kompnists Valdis Zilveris aicina uz koncertu Otrajos Ziemassvētkos, lai kopā ar saviem mīļajiem svinētu svētkus, ieklausītos Ziemassvētku dziesmās, piebremzētu ikdienas steigu, lai domās pārcilātu sev svarīgākos šī gada darbus un notikumus. Koncertā izskanēs tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, kā arī latviešu komponistu oriģinālskaņdarbi, tostarp Ērika Ešenvalda un Raimonda Paula mūzika. Koncerta muzikālo saturu ar Ziemassvētku dzejas rindām papildinās Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dace Bonāte.
Ieeja: 5.00

Draugi! Informējam, ka apmeklējot pasākumus Kuldīgas kultūras centrā ir jālieto mutes un deguna aizsegs.
Neaizmirsīsim arī dezinficēt rokas un ievērot 2 metru distanci viens no otra!
Lai neveidotos rindas, lūdzam pie ieejas savlaicīgi sagatavot: sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, personu apliecinošu dokumentu un personalizētu biļeti.
Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams sertifikāts, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, nepieciešams sadarbspējīgs Covid-19 testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, t.sk, izglītības procesa ietvaros.

Galerija

Atpakaļ uz jaunumiem